Encarrega el teu Reportatge en tan

Sólo
3
clicks!

Necessites un Reportatge Fotogràfic, un Vídeo o un Tour Virtual?

Emplena el formulari de sol·licitud de pressupost, indica’ns els detalls necessaris i rebràs immediatament una proposta per a la seva validació.

Sol·licitar Pressupost

  Preguntes freqüents

  Ens encanta ajudar! Troba aquí respostes a la majoria de les teves preguntes.

  Tan sols has de fer clic en qualsevol dels botons “Sol·licitar Pressupost” que estan disposats al llarg de tota les seccions de la nostra web, i ràpidament rebràs la resposta a la teva sol·licitud.

  A partir d’aquí ens posarem en contacte amb tu, i segur que trobarem la solució més adient a les teves necessitats entre el nostre catàleg de OMNIPAQS, solucions concebudes per a optimitzar els preus , els temps de resposta, i la qualitat i homogeneïtat dels resultats lliurats als nostres clients en les principals ciutats del país.

  Les teves fotos estaran disponibles per a la seva descàrrega 48h després de la finalització de la sessió. A partir d’aquí, rebràs un email amb un enllaç on podràs accedir a totes elles.

  A partir del moment en el qual adquireixes algun dels nostres packs , passes a disposar de tots els drets i obligacions associades al bon ús de les fotografies contractades en cada pack. Això significa que sempre podràs utilitzar, reproduir, publicar i compartir aquestes fotos on, quan i amb qui desitgis.

  El nostre fotògraf et cridarà abans de realitzar la sessió per a confirmar i repassar els detalls. Si necessites contactar abans, pots enviar un correu al nostre departament de suport al client, contact@omniqolab.com.

  T’aconsellem una bona planificació de la sessió en el moment de realitzar la reserva del pack, una vegada confirmada podràs modificar o cancel·lar la teva reserva fins a 72 hores abans de la seva realització sense cap cost. Per a més informació consulta en els Termes i condicions del nostre servei.

  Normalment, reservant les sessions 48h abans hauría de ser suficient per a garantir la cobertura de servei. Puntualment i en casos d’urgència podem arribar a fer-ho d’un dia per a un altre.

  Tots els packs d’Omniqo inclouen els ajustaments de revelatge perquè les teves fotos tinguin un aspecte espectacular. Les fotografies seran calibrades i ajustades als balanços de blancs, l’exposició, definició, contrast i retallada entre d’altres. Tots aquests paràmetres seran revisats i ajustats pel nostre equip tècnic per tal de poder garantir uns resultats 100% professionals. Les teves fotografies estaran sempre disponibles en alta resolució.

  Si necessites precisar algun detall prèviament a la sessió, podràs dir-ho directament al nostre fotògraf quan et truqui o si ho prefereixes podràs posar-te en contacte amb nosaltres. Així mateix, per efectuar qualsevol canvi significatiu del servei, haureu de contactar amb l’àrea d’atenció al client, mitjançant aquesta adreça mail: contact@omniqolab.com

  Tots els nostres fotògrafs són professionals i tenen experiència en cadascun dels àmbits que conformen els packs, ja que han estat seleccionats i qualificats per Omniqo per poder oferir un servei d’alta qualitat. Assignem al fotògraf més adequat per al tipus de fotografia que es necessita per tal de garantir uns resultats excel·lents.

  Tot i així, per als nostres clients habituals, podem mirar establir com a preferent el seu(s) fotògraf(s) favorit(s).

  Ens preocupem de treballar amb uns estàndards de qualitat molt alts a tot la cadena de producció, però si tot i així un cop rebuts els visuals, no estàs plenament satisfet amb els resultats lliurats, no et preocupis, farem tot el possible per trobar la solució i la manera de fer-ho perquè finalment tot encaixi amb les teves necessitats o expectatives.

  imagotipo omniqo

  Les 4 C’s del nostre codi

  omniqo

  icono con pulgar hacia arriba

  Compromís

  A OMNIQO estimem la comunicació audiovisual, perquè creiem que no hi ha una forma més bella i intensa de capturar l’essència i el sentit dels espais, els productes i les persones.

  Som un equip multidisciplinari amb una àmplia experiència i coneixements al sector audiovisual i creiem que el nostre projecte només té sentit si som capaços de democratitzar la fotografia professional per fer que aquesta sigui en tot moment de qualitat, fàcil i accessible per als nostres clients.

  imagotipo de omniqo

  Qualitat

  El nostre sistema de selecció, formació, homologació i supervisió professional: Disposem d’un equip d’experts en scouting, que estan permanentment a la cerca dels millors fotògrafs professionals de les principals ciutats del país, a fi de poder incorporar-los al nostre equip.

  Cada perfil és verificat i certificat pels nostres tècnics seguint un exigent procés de validació.

  Per a mantenir els nostres alts estàndards de resultats, supervisem permanentment la qualitat del producte final que lliurem, verificant, qualificant cada treball realitzat, fent un seguiment exhaustiu d’aquest, per a assegurar la màxima satisfacció dels nostres clients.

  icono smile blanco

  Confiança

  La nostra garantia de satisfacció

  Si una vegada rebuts els visuals, no estàs plenament satisfet amb els resultats del nostre treball, no et preocupis, farem tot el possible per a trobar la solució i la manera de fer-ho perquè finalment tot encaixi amb les teves necessitats o expectatives.

  Cuidem de la teva privacitat.

  Les teves dades personals s’emmagatzemen de manera segura dins dels nostres sistemes d’informació.

  Les dades personals que sol·licitem als nostres clients, són per a la creació dels comptes client en la nostra web, i per a gestionar el correcte funcionament de les reserves i del procés d’emmagatzematge, i descàrrega de les imatges.

  Aquesta informació i dades són absolutament confidencials i el nostre compromís i garantia és que aquestes mai seran venudes o cedides a tercers.

  icono sillón cómodo

  Comoditat

  Treballem per a simplificar-te la vida.

  I ho fem permanentment millorant processos, mètodes i sistemes d’organització per a aconseguir l’excel·lència operativa en tot el que fem.

  Som una organització bolcada a proporcionar experiències úniques i inoblidables per als nostres clients, i això no té sentit si no som capaços de fer tot sigui molt fàcil, molt còmode i accessible per a tu.

  Opciones de accessibilidad