Aquest espai està reservat per a la gestió de consultes relacionades amb els nostres clients o futurs clients.

Si tens alguna incidència, dubte o pregunta que fer-nos, o bé necessites una cotització, o vols fer-nos un comentari o suggeriment, emplena si us plau aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com es pugui.

Formulari de contacte

    La comunicació de les vostres dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament OMNIQO LAB, S.L. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les vostres dades a fi d’atendre la vostra sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i la resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·licite la cancel·lació.

    En qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les vostres dades personals al c/ Nou de Porta, 29-31 BX (08016 Barcelona) o mitjançant un email a legal@omniqolab.com.

    Opciones de accessibilidad